Lessen

Voor alle leeftijden

Flexibel in te plannen

€ 27,50 per 45 minuten

Muziekatelier Dries Oomen startte in 2005 waarbij hij zangcoaching, akoestische gitaar en pianobegeleiding aanbood aan vele leerlingen. Dries werkte jarenlang als docent muziek in het basis- en voortgezet onderwijs en als workshopleider improvisatiemuziek en koorzang. 
Tegenwoordig biedt hij privé zang- en gitaarlessen aan. Zowel beginners als professioneel geschoolden kunnen bij dit muziekatelier terecht. Dries vertrekt in zijn lessen vanuit de wensen van de cursisten. Verlenging van lestijden is in overleg mogelijk.

Zang

Is mooi zingen je diepste wens? Dries geeft je een goed startschot en een uitstekende begeleiding!

Het accent ligt op moderne zang, geïnspireerd op verschillende muziek-pedagogische inzichten. 

Dries volgde op het Rotterdams Conservatorium schoolmuziek, klassieke zang en koordirectie. Hij schoolde zich bij met vocal coaching, waaronder CVT (complete vocal technic) bij Cathrine Sadoline (2010 - 2012, Utrechts Conservatorium). Ook vond hij inspiratie bij vocal feedback van Alfons Verreijt in Nijmegen. Verder gaf hij workshops zangtechniek aan verschillende zangkoren.

Deze inzichten en ervaringen worden gebruikt in dynamische lessen. Geen enkele les is hetzelfde. Geen lesmethode, puur les op maat en enthousiasme uit het hart. Dries begeleidt jouw zang aan de piano en de gitaar!

Benieuwd naar meer? Boek een proefles!

2020-06-06-interieur_flits_dries_jpeg_lr

Gitaar

Ben je beginnend of ervaren gitarist? Bij Dries' eerste les voel je meteen zijn bijzondere spel en aanpak!

Hij begon op zijn twaalfde al op klassiek gitaar te spelen, volgde lessen bij Benny Ludemann, Baltazar Benitez en Dik van der Kaaden op het Tilburgs en Rotterdams Conservatorium. In het basis- en voortgezet onderwijs legde hij het accent op akoestische gitaar, maar ook op twaalfsnarige gitaar en flamencospel. In het verleden werkte hij tientallen jaren in de entertainmentwereld als solist-begeleider. Zo kan hij zich enorm all-round noemen. 

Dries biedt daarom lessen aan via verschillende benaderingen: tokkelen, plectrum, slagtechnieken en hele leuke begeleidingsmogelijkheden. 

Nieuwsgierig naar meer? Boek nu je proefles!

jochemoomen_websitedries_0_edited.jpg